BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

CHP Kocaeli’den Kocaeli Tabip Odası’na anlamlı ziyaret

CHP Kocaeli, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile Kocaeli Tabip Odası’nı ziyaret ederek hak arayışlarını sürdüren hekimlere ‘Yanınızdayız, minnetarız’ mesajını iletti 

15 Mart 2022 22:20
CHP Kocaeli’den Kocaeli Tabip Odası’na anlamlı ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve yönetimi 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile Kocaeli Tabip Odası’nı ziyaret etti. Kocaeli Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Mehtap Yılmaz Maçkalı ve hekimlerle bir araya gelen CHP’liler, sağlıkçıların haklı hak arayışlarında her zaman destekçileri olduklarını ifade etti. 14 Mart Tıp Bayramı arifesinde AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hekimler için ‘Gidecekse, gitsinler’ sözlerini hatırlatan CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ‘Beni Türk hekimlerine emanet edin’ demişti. Milletimiz sizlere canını, sağlığını emanet ederken kimlerin gidecek olduğu apaçık ortadır. Her zaman yanınızdayız, her zaman minnettarız” ifadelerini kullandı. 

KİMSE ÜLKEYİ TERK ETMİYOR, GİTMİYOR

Ziyaretten ötürü mutluluk duyduklarını ifade eden Kocaeli Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Mehtap Yılmaz Maçkalı ise, “Uzunca bir süredir eylemlerimiz devam ediyor. Dün Tıp Bayramı dolayısı ile Atatürk Anıtı’na İzmit Belediye Bandosu eşliğinde çelengimizi bıraktık ve çok umutlandık. Hastanelerimizde, aile sağlığı merkezlerimizde arkadaşlarımız görev başındaydı. Kimse ülkeyi terk etmiyor, gitmiyor. Biz kalıcıyız. Gidecek olanlar zaten gidecektir. Her zaman olduğu gibi sağlık çalışanları olarak halkımız için görevimizi yerine getireceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.