BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet halkın Berat Kandili’ni kutladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Berat Kandili nedeniyle yayınladığı mesajda barış, huzur, hoşgörü, yardımlaşma ve duaların kabul olmasını diledi 

16 Mart 2022 09:41
Başkan Hürriyet halkın Berat Kandili’ni kutladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Berat Kandili nedeniyle mesaj yayınlayarak İslam aleminin kandilini kutladı. Tüm inananların Allah’ın sonsuz affından, merhametinden ve iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesinde edilen duaların kabul olmasını dileyen başkan Hürriyet mesajında şu ifadelere yer verdi: 

RAMAZAN’I MÜJDELİYOR

“On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının gelişini müjdeleyen Berat Kandili’ne bir kez daha ulaşabilmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi olan yüce Allah’a sığınarak günahlarından arındıkları, yaptıkları hataların bağışlanmasını diledikleri, manevi olarak huzurla doldukları kutsal gece hepimiz için bir fırsat.

İYİLİKTE BULUŞACAĞIZ

Kötülüklerden uzaklaşmak, hatalarımızı telafi etmek, kırdığımız gönülleri kazanmak ve isteklerimizin yerine gelmesi için bol bol kalpten dua ettiğimiz bu gece biz Müslümanları, iyilik etrafında birleştirecek. Berat Kandili’nin bizleri huzur, sevgi, yardımlaşma, hoşgörü, barış, sağlık ve kardeşlikte buluşturmasını diliyor, İzmitli hemşehrilerimin ve İslam aleminin kandilini kutluyorum.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.