banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Mimarlar Odası, KOTSİAD ve Pastacılar Odası’ndan KOTO’ya ziyaret

Kentimizin istişare üssü Kocaeli Ticaret Odası, çeşitli kurum ve kuruluşlardan konuklarını ağırlamaya devam ediyor  

16 Mart 2022 11:12
Mimarlar Odası, KOTSİAD ve Pastacılar Odası’ndan KOTO’ya ziyaret

Çeşitli kurum ve kuruluşlar, STK’lar, iş ve sosyal hayata yönelik dernekler başta olmak üzere kentin tüm dinamiklerinin görüş alışverişinde istişare noktası olan Kocaeli Ticaret Odası, konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Oda heyeti, bu kapsamda, Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Alper Ülger ve yönetim kurulu üyeleri, yeni kurulan Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KOTSİAD) İzmit Şubesi’nin Başkanı Mehmet Aktay ve yönetimi ile göreve yeni seçilen Kocaeli Pastacılar, Börekçiler, Yufkacılar, Çikolata, Şeker, Dondurma İmalatı ve Ticareti Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fatih Aysel’i ağırladı. 

KOTO 125 YILLIK KÖKLÜ BİR ÇINAR 

KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akif Şen, Abdurrahman Çuhadar, Yusuf Erenkaya ve Yusuf Erenkaya’nın yer aldığı ziyaretlerde, STK ve Odaların kente katkı sunan projeleri görüşüldü. Ziyaretlerde yaptığı konuşmasında konuklarına ayrı ayrı teşekkür eden KOTO Başkanı Necmi Bulut, 125 yıllık köklü bir çınar olan KOTO’nun, kentin birleştirici unsuru olmaya devam edeceğini vurguladı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.