banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fatih Erbakan İzmit’e geliyor

Yeniden Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan 15 Mayıs’ta partisinin Kocaeli il kongresine katılmak için İzmit’e gelecek. 

17 Mart 2022 20:04
Fatih Erbakan İzmit’e geliyor

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, partisinin İzmit ilçe divan toplantısında konuştu. Milli görüş konferans salonunda yapılan toplantıda Aras’ a yardımcıları da eşlik ettiler. Aras konuşmasında ülke gündemine değindi. Ve Kocaeli kamuoyuna bir müjde verdi.

HUTBEDE ADALET VAR, YÖNETİMDE ADALETSİZLİK

Aras ülkedeki sosyal adalet olgusunu değerlendirerek başladığı konuşmasında, şu sözleri sarf etti; “Türkiye’ de 90 bin cami var. Kocaeli’ de 1218 cami var. Her Cuma hutbesinde hocalar adaleti elden bırakmayın diyorlar. Ama ülkede ne adalet var, nede adaleti uygulayan var. Petrolün varil fiyatı yükseldiğinde hemen pompa fiyatlarına yansıyor. Ama indirim olduğunda pompaya yansımıyor. Vatandaş isyan ediyor, sesini duyuramıyor. Adalet bu değil, bu yapılan adil değil. Hutbede adalet var, yönetimde adaletsizlik.“

Aras gelecek ay yapılacak il kongresine genel başkan Dr. Fatih Erbakan’ ın katılacağının müjdesini de verdi. İl kongresi ile bilgiler netlik kazandıkça kamuoyu ile paylaşılacağını ifade eden Aras, tüm Kocaeli’ yi kongreye beklediklerini bildirdi.

BEŞ YENİ MAHALLE TEMSİLCİSİ ATADILAR

İl divan toplantısı sonrasında, İzmit ilçe başkanı Musa Kahya tarafından göreve getirilen mahalle temsilcilerine yetki belgeleri il başkanı Mehmet Aras tarafından teslim edildi. Coşkulu bir atmosferde geçen toplantı saatlerce devam etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.