banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, Sahrap Soysal ile Mutfak Hikayeleri'nde İzmit'in yerel lezzetlerini tanıttı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit'in yerel lezzetlerini tanıtmak için program çeken Yemek Uzmanı ve Yazar Sahrap Soysal'ı ağırlayarak İzmit turu gerçekleştirdi. 

17 Mart 2022 15:09
Başkan Hürriyet, Sahrap Soysal ile Mutfak Hikayeleri'nde İzmit'in yerel lezzetlerini tanıttı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit'in meşhur yiyeceklerini ulusal medyadan Türkiye'ye tanıttı. Başkan Hürriyet,  Türkiye'nin ünlü yemek uzmanı Sahrap Soysal'ın 'Sahrap Soysal ile Mutfak Hikayeleri' programında İzmit pişmaniyesini, mancarlı pide ve İzmit Belediyesinin ürettiği istiridye mantarını tanıttı.

BİRLİKTE PİŞMANİYE YAPTILAR

Programa Şehri İzmit Kafe'de başlayan Başkan Hürriyet ile Sahrap Soysal daha sonra Köseköy’deki İzmit Paşmaniye Üretim Merkezi’ne gitti. Başkenti İzmit olan pişmaniyenin yapım aşamalarını tek tek inceleyen Hürriyet ve Soysal birlikte pişmaniye yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.