BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Gelecek Partisi, Çanakkale şehitleri için helva dağıttı

Gelecek Partisi Kocaeli İl ve İzmit İlçe Başkanlığı 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi münasebetiyle helva dağıttı. 

18 Mart 2022 11:54
Gelecek Partisi, Çanakkale şehitleri için helva dağıttı

Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar ve yönetimi tarafından İzmit Yürüyüş Yolunda gerçekleştirilen helva dağıtımı etkinliğinde, genel başkan yardımcısı Doğan Demir, il başkanı Serap Çakır ile yardımcıları da hazır bulundu. İzmit ilçe teşkilatını düzenlediği etkinlikten dolayı tebrik eden, Doğan Demir ile Serap Çakır yaptıkları açıklamada, “"Milletimizin gönlünde daimi yerini alan şehitlerimiz; ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güven içinde yaşamamız, milli çıkarlarımızın savunulması ve vatanımıza hizmet etmek için canlarını feda etmişlerdir. Üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu vatanı, gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimize borçluyuz. Onların, vatan ve millet için yaptığı fedakarlığın değeri, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür. Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz" dediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393