banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yürüyüş Yolu’nda kar altında son dokunuşlar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kente prestij katan projelerinden Cumhuriyet Bulvarındaki son dokunuşlar kar altında devam ediyor 

18 Mart 2022 18:01
Yürüyüş Yolu’nda kar altında son dokunuşlar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kente prestij katan projelerinden Cumhuriyet Bulvarı (Yeni Yürüyüş Yolunda) son dokunuşlar devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği projedeki çalışmalara kar da engel olmuyor. 

SON DOKUNUŞLAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi çınar ağaçlarının gölgesinde uzayıp giden Cumhuriyet Bulvarındaki yenileme ve yayalaştırma projesinde sona yaklaşıldı. Son ufak dokunuşların yapıldığı projede çalışmalar kar yağışı altında devam ediyor. 

KAR YAĞIŞI ALTINDA ÇALIŞMA

Vatandaşların büyük beğenisini kazanan Cumhuriyet Bulvarındaki aydınlatmaların kontrolleri Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapılıyor. Ayrıca bulvar üzerinde bulunan elektrik trafolarının etrafı da Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince kapatılıyor. Alanda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri de çalışıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.