BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Mimarlar Odası Atakent Cihan Hastanesi’ni tercih etti

Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi, sağlık hizmeti alımında Özel Atakent Cihan Hastanesi’ni tercih etti. İki kurum arasında imzalanan sözleşme ile oda üyeleri ve birinci derece yakınları, hastanenin sunduğu sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecek. 

18 Mart 2022 08:40
Mimarlar Odası Atakent Cihan Hastanesi’ni tercih etti

Özel Atakent Cihan Hastanesi’nin toplumsal sorumluluk anlayışı ile imzaladığı indirimli sağlık hizmeti sözleşmelerinin sağlık hizmetlerine ulaşımı kolaylaştırdığını belirten Kocaeli Mimarlar Odası Başkanı Alper Dülger, oda üyelerine sunulan imkanlar için teşekkür etti. Hastane Genel Müdür Yardımcısı Gültekin Görüm ve Kurumsal İletişim Müdürü Gökhan Tanrıverdi ise Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin Özel Atakent Cihan Hastanesi’ni tercih etmelerinden dolayı memnun olduklarını belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.