banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Hürriyet, Tavşantepe’de kar denetimine çıktı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, dün itibariyle başlayan ve etkisini sürdüren kar yağışında ekiplerle birlikte Tavşantepe Mahallesi’nde kar denetimine çıktı 

19 Mart 2022 16:02
Başkan Hürriyet, Tavşantepe’de kar denetimine çıktı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, yoğun kar yağışı devam ederken sahada incelemelerini sürdürüyor. Yoğun kar yağışı alan kentin yüksek bölgelerinden Tavşantepe Mahallesi’ne giden Başkan Hürriyet birim müdürlerinden bilgi aldı. Hürriyet, “Bütün ekiplerimiz, müdürlerimiz, amirlerimiz, müdür yardımcılarımız herkes sabaha kadar nöbette olacaklar. Hem ekiplerin kontrolü hem de çalışmalarda ihtiyaç olan yerlere anlık müdahaleyle ilgili sürekli sahada olacaklar. İhtiyaç olması halinde tüm vatandaşlarımız gerek whatsapp hatlarımızdan gerekse telefon hatlarımızdan ulaşabilirler. Sabaha kadar nöbetteyiz” şeklinde konuştu. 

UÇAR, “DİYALİZ HASTASINA YARDIMCI OLDUK”

Park ve Bahçeler Müdürü Ümit Uçar, “Ana hatlarımızda herhangi bir sorun yok. Şuanda ekipler ara sokaklarda çalışıyorlar. Daha çok zaruriyet yaşayan vatandaşlarımıza hizmet vermeye çalışıyoruz. Bundan beş dakika önce bir diyaliz hastasının hastaneye ulaşabilmesi adına küreme çalışması yaptık. Sağlık ocakları bölgelerinde küreme ve tuzlama çalışması yapıyoruz. Şuanda 6 ekiple çalışıyoruz. Aynı zamanda Tavşantepe, Erenler, Gündoğdu Mahallelerinin haricinde de şuanda çarşı merkezimizde camiler, sağlık ocakları, duraklar, köprülerde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. 

GÜREŞEN, “VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ KARŞILIYORUZ”

Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, “Yüksek bölgelerde tuzlama ve küreme çalışmalarına devam ediyoruz. Tavşantepe, Erenler, Orhan, Topçular, Turgut, Hacıhızır, Kuruçeşme, Yenimahalle, Serdar Mahallelerinde ekiplerimiz aktif haldeler. Durmayan kar yağışına rağmen çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri karşılıyoruz” ifadelerini kullandı. 

ARABAYLA DENETİME ÇIKTILAR

Başkan Hürriyet ve Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen Tavşantepe Mahallesi’nden arabayla kar denetimine çıktı. Orhan Mahallesi’ne araçla giden ve yolların açık olduğunu belirten Güreşen, “Burası eğimli bölgelerimizden bir tanesi. Ekiplerimiz burayı da kürediler, tuzladılar. Ekip araçlarımız kapalı yer kalmaması adına devamlı yolları kontrol ediyor. Burada da ekiplerimiz 7/24 teyakkuz halindeler. 24 saat esaslı çalışıyoruz. Araçlarımızın kasasında tuz devamlı var. Elimizden geldiğince tüm gücümüzle yolların kapanmamasına gayret ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393