banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı esnafları dinlemeye devam ediyor

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Haftalık olarak mahalle, köy, STK ziyaretlerinde bulunan ilçe teşkilatının bu haftaki durağı Belsa Plazada bulunan işletmeler oldu. 

19 Mart 2022 20:10
İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı esnafları dinlemeye devam ediyor

İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe Sekreteri Cemil Uslu, İlçe Başkan Yardımcıları Yavuz Dursun, Erol Derin, Abdurrahman Akgül, Nebiye Demirtaş, Gençlik Kolları Başkan Yardımcılarımız Anıl Kaan Bayraktar, Büşranur Okuyucu Vural, Kadın Politikalarımızdan Hayriye Bekar ile birlikte Karabaş Mahallesi Muhtarı Arif Çelik ve Tepecik Mahalle Muhtarı Güngör Saner’e ziyarette bulunduktan sonra Belsa Plazada bulunan işletmeleri ziyaret ederek hayırlı işler dilediler.

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz "İzmit İlçe Teşkilatı olarak mahalle, köy, STK ve oda ziyaretlerimize devam ediyoruz. Vatandaşlarımızı dinleyerek ve çözümleri konusunda elimizden gelen desteği yaparak, konuyu gerekli yerlere aktarıyoruz. Bu hafta Ömerağa Mahallesinde bulunan Belsa Plazadaki esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik. Genel Başkanımız Meral Akşener’in selamlarını ilettik. Esnaflarımızın sorunlarına hükümetin bir çare bulamadığı ve bu sorunların günden güne büyüdüğüne ziyaretlerimizde şahit oluyoruz. Vatandaşın alım gücü çok düşük, esnaflarımız satış yapamadıklarını ve artan faturalarla mücadele içinde olduklarını aktardılar. Partimizin çözüm önerilerini esnaflarımıza anlattık. İYİ günler yakın. İYİ Parti olarak girmedik sokak, dokunmadık vatandaş bırakmayacağız" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.