banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapacak

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı Mehmet Aras, Hedef TV de yayınlanan perdesiz pencere programına konuk oldu. Sinan Karaçay’ ın sunduğu program yaklaşık iki saat boyunca devam etti.  

19 Mart 2022 00:06
Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapacak

Aras kanala gelişinde, Hedef TV Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım tarafından karşılandı. Sıcak bir atmosferde geçen görüşme sonrasında canlı yayın stüdyosuna geçildi.

Aras canlı yayın esnasında, Sinan Karaçay’ın sorularına, gündeme bomba gibi düşecek cevaplar verdi. “Altı tane birbirine benzemeyen partinin bir araya gelebilmesi mümkün değil. Bunlar yakın zamanda dağılacaklar. Öyle görülüyor ki, millet ittifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Eğer tercihleri bu yönde olursa Erdoğan rekor oyla cumhurbaşkanı seçilir.”

YRP HANGİ İTTİFAKA GİRECEK?

“Biz batmakta olan gemiye binmeyeceğiz, Ak Parti ile ittifak yapmayacağız. Rahmetli Erbakan hocamız; ak partiye oy vermek demek İsrail’ e oy vermek demektir, dedi. Bu sözler bizim kulaklarımızda çınlamaktadır. Biz bu seçime tek başımıza gireceğiz. Ve bu seçimin kazananı biz olacağız. Erdoğan’ın bizim kapımızı çalması yakındır. Fakat yeniden refahtan ona iş çıkmaz.”

FETÖNÜN SİYASİ AYAĞINI AÇIKLADIM, AKİT TV YAYINLAYAMADI

“Geçmişte Akit TV’de canlı yayına katıldım, bu yayın esnasında Fetö’nün siyasi ayağı konuşulurken moderatöre tarihi bir fotoğrafı ekrana gösterilmek üzere verdim. Moderatör bu fotoğrafı ekrana veremedi. Ama bu millet Fetö’nün siyasi ayağının da, bacağının da kim olduğunu çok iyi biliyor.”

OĞUZHAN ASİLTÜRK BENİ DİNLEMEDİ, SP’ Yİ BİTİRDİ

“Saadet partisinde Dr. Fatih Erbakan’ a görev verilmesi gerektiğini Oğuzhan Asiltürk’ e söyledim. Beni dinlemedi. Süreç bizleri yeni parti kurulmaya götürdü. O günlerde bunun olacağı belliydi. Asiltürk bu tavrı ile SP’yi bitirdi. Ondan sonra çareyi Ak Parti ile ittifak yapmakta aradılar.

GEBZE’ Yİ İL YAPMAZLAR

“Uzun yıllar başkentte önemli görevler üstlendim. Ankara bürokrasisini çok iyi biliyorum. Gebze’nin il olma beklentisini yakından biliyorum. Fakat Ankara’nın bunu yapmayacağını da biliyorum.” Program sonrasında Sinan Karaçay kendi yazdığı, Dedemin Gölgesinde isimli kitabını Mehmet Aras’ a hediye etti. Aras, Karaçay’ı tarafsız ve ilkeli yayıncılığı nedeni ile tebrik etti. Kendisini merak ile takip ettiğini belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393