BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Pazarcılar Odası yeni Başkanı Kumsar’dan kutlama yemeği

Rakiplerine fark atarak Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanlığı koltuğuna oturan Ramazan Kumsar, kongre sonra kutlama yemeği tertip etti. 

20 Mart 2022 17:37
Pazarcılar Odası yeni Başkanı Kumsar’dan kutlama yemeği

Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Olağan Genel Kurulu bugün Antikkapı Restoran’da gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Ahmet Serim ile Garip Pekcan ve Ramazan Kumsar’ın başkanlık için yarıştığı seçimi kazanan Ramazan Kumsar oldu.

Ramazan Kumsar 348, Ahmet Serim 292 ve Garip Pekcan’da 214 oy aldı. Pazarcılar Odası’nın yeni başkanı Kumsar seçim sonrası ekibini ve pazarcıları Mini Köşk Köfte’deki kutlama yemeğinde ağırladı, herkese teşekkür etti. 

Bekirdere Mahallesi Muhtarı Cihat Önen, Yeşilova Mahallesi Muhtarı Ali Filiz ile İzmit Ulupınar Köyü Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Salih Akmeşe gibi isimler de katılanlar arasındaydı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.