banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, Tokatlıları yalnız bırakmadı

İzmit Belediyesi Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Tokatlılar Federasyonu’nun tanıtım toplantısına konuk oldu 

21 Mart 2022 06:05
Başkan Hürriyet, Tokatlıları yalnız bırakmadı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz günlerde Kocaeli’de 12 resmi derneği çatısı altında toplayan Kocaeli Tokatlılar Federasyonu Başkanvekili Sinan Yücel ve Genel Sekreter Murat Yılmaz’ı makamında ağırlamıştı. Başkan Hürriyet, kendilerini ziyaret ederek tanıtım toplantılarına çağıran Kocaeli Tokatlılar Federasyonu’nu Derince Yelken Kafe ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda yalnız bırakmadı. 

HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ

Başkan Hürriyet’e ziyaretinde STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Cem Serhat Dayanç ve Birol Sağlam eşlik etti. Kocaeli Tokatlılar Federasyonu çatısı altında toplanan dernek başkanları ve yönetimlerini selamlayan Başkan Hürriyet, Kocaeli Tokatlılar Federasyonu’nun Kocaeli’de yaşayan tüm Tokatlı vatandaşlar için hayırlı olmasını diledi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.