BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Atakent Cihan Hastanesi’ni tercih etti

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti sağlık hizmeti alımında Özel Atakent Cihan Hastanesi’ni tercih etti. Özel Atakent Cihan Hastanesi’ne ziyarette bulunan Cemiyet, indirimli sağlık hizmeti sözleşmesi imzaladı. 

21 Mart 2022 04:10
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Atakent Cihan Hastanesi’ni tercih etti

Özel Atakent Cihan Hastanesi, Kocaeli’de sağlık hizmetine erişimi artırmak adına indirimli sağlık hizmeti sözleşmeleri imzalıyor. Bu yaklaşımdan hareketle Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ile imzaları atan Atakent Cihan Hastanesi, cemiyet üyeleri ve birinci derece yakınlarına indirimli sağlık hizmeti sunacak. 

Özel Atakent Cihan Hastanesi’nin sunduğu sağlık hizmetlerinden memnun kaldıklarını belirten Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ile Cemiyet Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Öziri, sözleşme kapsamında kendilerine sunulan olanaklar için hastane yöneticilerine teşekkür etti. Hastane Genel Müdürü Latif Sezgin ise yerel ve ulusal basın temsilcilerinin önem ve değerini hatırlatarak Cemiyet ile sözleşme imzalamaktan memnun olduklarını belirtti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393