banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yenişehir'i yasa boğan ölüm

İzmit Yenişehir Mahallesi’nin sevilen ismi Yıldız Özgür kalp ritim bozukluğu nedeniyle 6 aydır gözetim altında tutulduğu yoğun bakım servisinde hayatını kaybetti. 

22 Mart 2022 01:04
Yenişehir'i yasa boğan ölüm

Yıllar önce Bulgaristan'dan göç edip İzmit'e yerleşen Enpay fabrikasında çalışan Yüksel Özgür'ün eşi Yıldız Özgür 6 aydır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu. Kalp ritim bozukluğu sebebiyle  fenalaşıp hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Geçtiğimiz yıl emekli olan 54 yaşındaki Yıldız Özgür 6 aydır hayata tutunmaya çalışıyordu.

Yapılan tüm müdahale ve tedavilere rağmen bu sabah kalbi yorgunluğa dayanamayarak gözlerini ebediyen sonsuza kapadı. 2 çocuk annesi olan Yıldızı Özgür bugün öğle namazını müteakip Yenişehir Mahallesi Yavuz Selim Camii'nden cenazesi kaldırıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.