BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Esad Kağan Yağcı şampiyon oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü iş birliğinde 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Geleneksel Türk Okçuluğu Kocaeli Salon Şampiyonası düzenlendi.  

22 Mart 2022 20:20
Esad Kağan Yağcı şampiyon oldu

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Geleneksel Türk Okçuluğu Kocaeli Salon Şampiyonası’nda okçular hünerlerini sergilediler.  

Bu yıl ilk defa 50. Yıl Kapalı spor salonunda düzenlenen Geleneksel Okçuluk Kocaeli Minikler, Yıldızlar ve Gençler Salon Şampiyonasında 12-13 Yaş Minik Erkek Kategorisinde KBB sporcusu Esad Kağan Yağcı başarılı atışlarıyla şampiyonluğa ulaştı. 

Geniş bir katılımın olduğu şampiyonada Etkinlik çerçevesinde kemankeşler Çanakkale ruhu yaşatılarak Şehitlerimizin anısına saygı atışı da gerçekleştirildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.