BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Leyla Hanım film ekibinden Başkan Hürriyet’e doğum günü sürprizi

Türkiye’nin tek dereceli seçim sistemiyle seçilen ilk kadın belediye başkanı olan Leyla Atakan’ın hayatını anlatan ‘Leyla Hanım’ filminin set hazırlıkları sürerken, çalışmaları takip eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e film ekibi tarafından sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı 

23 Mart 2022 05:00
Leyla Hanım film ekibinden Başkan Hürriyet’e doğum günü sürprizi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle hayata geçirilecek olan Türkiye’nin tek dereceli seçim sistemiyle seçilen ilk kadın belediye başkanı unvanına sahip Leyla Atakan’ın hayatını konu alan ‘Leyla Hanım’ filmi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet kostüm provaları da tamamlanan filmin set hazırlıklarını ziyaret etti.

BAŞARILAR DİLEDİ

Filmin teknik ekibi ve oyuncu kadrosu Başkan Hürriyet’e ziyareti esnasında doğum günü sürprizi yaptı. Hürriyet eğlenceli sürprizin ardından kesilen pasta sonrasında film ekibiyle birlikte mini bir kutlama yaptı. Başkan Hürriyet ziyareti esnasında gerçekleştirilen doğum günü sürprizinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hürriyet, ünlü oyuncular ve kaliteli teknik kadrodan oluşan ‘Leyla Hanım’ film ekibine teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.