BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah’da bir garip kongre!

Yeniden Refah Partisi’nin Kocaeli İl kongresi 15 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. Lakin Başkan günler öncesinden seçildi bile! Mevcut Başkan Mehmet Aras’la yeniden devam kararı aldı Genel Merkez yönetimi.  

23 Mart 2022 18:03
Yeniden Refah’da bir garip kongre!

Madem Başkanlar böyle önceden belirleniyor o zaman kongreye ne gerek var? Yeniden Refah’ta da tıpkı AKP’de olduğu gibi siyaseten bir yere gelmek bir kişinin ağzından çıkacak söze mi bağlı?

Bu demokrasiye de, hakka, hukuka da sığmaz! Böyle bir yapıda siyaset yapmanın hiçbir anlamı da yoktur. Mustafa Can aylar öncesinden Yeniden Refah Kocaeli İl Başkanlığı’na aday olduğunu ilan etmişti. 

Tamayül yapıldığı ve en yüksek oyu Mustafa Can’ın almasına rağmen görüşme nezaketinde bile bulunulmadığı da gelen bilgiler arasında.

Tayyip Erdoğan bile böyle davranmıyor, en azından görüşüyor. Yeniden Refah’da ise bu anlamda resmen diktatörce bir tutum var! Mustafa Can kongre günü ben adayım deyip ortaya çıkarda listesini divana sunarsa ne yapacaklar? 

Öyle ya aday olmasında yasal açıdan hiçbir engel de yok. Aday olduğunda kavga mı çıkaracaklar? Kongreyi mi iptal edecekler? Bunu göreceğiz. Eğer böyle davranırlarsa bir daha haktan hukuktan da bahsetmemelidirler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İbrahim HÜDAVENDİGAR 2022-03-23 22:34:52

Sevgili yazar. Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığına giderek seçim prosedürü nedir diye sorsaydınız hem kahvenizi yudumlar bilginizi alırdınız hem de böyle tuhaf bir yazı yazmış olmazdınız

Avatar
Doktor 2022-03-23 21:38:58

Genel başkan 40 il başkanı 80