BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ne olur gelin ülkemizin üstüne güneş gibi doğun!

İzmit’te İYİ Partileri gören bir esnaf ne olur gelin ülkemizin üstüne güneş gibi doğun dedi. 

24 Mart 2022 07:58
Ne olur gelin ülkemizin üstüne güneş gibi doğun!

İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe Sekreteri Cemil Uslu, Kadın Politikaları Başkanı Fatoş Yıldız Atik, İlçe Başkan Yardımcıları Abdurrahman Akgül, Yavuz Dursun, Cavide Yüceer, Erol Derin, Nebiye Demirtaş, Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Doğukan Erginalp, Kadın Politikaları Yöneticileri Hatice Cevher, Aslı Erginalp, Özgül Alpay, Hayriye Bekar, Yasemin Tunca, Ünzile Yılmaz, Binnaz Aladağ ile birlikte geçen hafta gerçekleştirdikleri Belsa Plaza esnaf ziyaretlerine dün de devam eden İlçe Teşkilatı esnafın nabzını tutmaya devam ediyor.
 
Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz "İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı olarak esnaf ziyaretlerimize tüm hızıyla devam ediyoruz. Belsa Plazadaki  esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik. Büyük bir ilgiyle bizleri karşılayan esnaflarımız ziyaretlerimizden memnuniyetlerini belirttiler. Bir esnafımız ‘’Ne olur gelin ülkemizin üstüne güneş gibi doğun, bizi bu iktidardan kurtarın’’ şeklinde tepkisini dile getirdi. İktidar mensupları rahat ve konfor içinde yaşarken, vatandaşımız zor günler geçiriyor. Bizler İYİ Parti olarak İzmit’imizde adım atmadık sokak bırakmayacağız. Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde güneş gibi doğmaya hazırız" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.