banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Yeniden Refah’da Mehmet Aras’a büyük tepki!

Yeniden Refah Partisi’nde Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras’ın, 15 Mayıs’ta gerçekleştirilecek kongre öncesi Genel Merkez kararı ile yeniden başkan ilan edilmesi tepkilere neden oldu. Neden mi? İşte ayrıntılar. 

24 Mart 2022 18:30
Yeniden Refah’da Mehmet Aras’a büyük tepki!

Bilindiği gibi Yeniden Refah Partisi’nde İl Başkanlığı için temayül yapılmış ve temayülde 8 isim öne çıkmıştı. Hal böyleyken 8 isimden biri olan Mustafa Can’ın ismi Genel Merkeze bile gitmedi! Ya da gitti de Mehmet Aras bunu bilmiyor! Veya tersini söyleyerek Mustafa Can’a itibar suikastı yapıyor!

Zira Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras parti binasında bir gazeteciye yaptığı açıklamada il başkanlığına 7 isim talip olduğunu söyledi ve bu durum o gazetecinin gazetesindeki haber sayfalarına da yansıdı. Haliyle 8. isim olan Mustafa Can’ın yok sayılması şaşkınlık yarattı, hakka, hukuka dayalı bir tavır sergilenmediği düşüncesine neden oldu.

Dün yayınladığımız Yeniden Refah’da bir garip kongre başlıklı haberden sonra ortaya çıktı ki; Gölcük’ten. Karamürsel’e, Körfez ve hatta Kandıra’ya kadar Mehmet Aras’a yönelik tabanda ciddi bir rahatsızlık da var.  Genel Başkan Fatih Erbakan’ın yanlış bilgilendirildiği ve Genel Merkez yöneticilerinin Aras’ın baskın tutumlarının Kocaeli’de pek çok kişinin küsmesine neden olduğu gerçeğini göremedikleri de ifade ediliyor. 

Mili Görüş’e hayatını adayan tecrübeli isimlerde Mehmet Aras’a Genel Başkan Yardımcılığı görevi verilip Kocaeli’de değişimin önü açılmalıdır dedikleri de yine gelen bilgiler arasında. Görünen o ki 15 Mayıs’ta Mehmet Aras kongreye tek aday olarak da gidemeyecek. Karşısına mutlaka aday çıkacak ve bu kongrede değişim mesajı verilecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Derinceli 2022-03-29 00:23:33

Bu siyasi partiler yasası ile milletin siyaset yapmasına imkan yoktur,olmazda.Kendileri çalıp kendileri oynamaya devam ederler,yazık.

Avatar
Senin çevirdin etik kurallara üçkağıtçılık ları Allah sana hidayet versin akıl versin fikir versin Metin 2022-03-27 11:55:41

Basiskele teşkilatının da ne dümenler ile görevden alındığını genel başkanın nasıl imzasını kullandıklarını Bu millet unutmadı Sayın Aras senin çevirdin etik kurallara üçkağıtçılık ları Allah sana hidayet versin akıl versin fikir versin

Avatar
Tarfsız 2022-03-24 19:00:35

Her partide var bu savaş. Kazanan başkan olur.

banner393