BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KOVİAD Atakent Cihan Hastanesi’ni tercih etti

Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği, sağlık hizmeti alımında Atakent Cihan Hastanesi’ni tercih etti. İki kurum arasında imzalanan sözleşme gereği Dernek Üyeleri ve birinci derece yakınları tüm branşlarda geniş bir yelpazede sunulan sağlık hizmetinden indirimli olarak faydalanabilecek. 

25 Mart 2022 20:40
KOVİAD Atakent Cihan Hastanesi’ni tercih etti

Atakent Cihan Hastanesi, Kocaeli’de sağlık hizmeti kapsamını genişletmeye yönelik çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bu amaçla, çeşitli kurum, kuruluş, sendika ve derneklerle bir araya gelen Hastane, imzaladığı sözleşmeler ile geniş kapsamda sağlık hizmeti sunumu taahhüt ediyor. Hastane ile indirimli sağlık hizmeti sözleşmesi imzalayan KOVİAD, üyelerine ve birinci derecedeki yakınlarına sunulan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Dernek ile sözleşmeyi imzalayan Özel Atakent Cihan Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Gültekin Görüm ise KOVİAD gibi değerli bir kurumla sözleşme imzalamaktan mutluluk duyduklarını belirterek kendilerini tercih ettikleri için teşekkür etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.