banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Pelin Coştur Filiz Alzheimer Yaşam Evi’ni çok beğendi

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve Nice Huzurevi sakinleri 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla düzenlenen programda İzmit Belediyesi Alzheimer Yaşamevi’nde bir araya geldi 

25 Mart 2022 13:53
Pelin Coştur Filiz Alzheimer Yaşam Evi’ni çok beğendi

İzmit Belediyesi Alzheimer Yaşam Evi’nde 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında etkinlikler devam ediyor. Geçtiğimiz gün etkinliklere Nice Huzurevi sakinleri ve İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İYİ Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatoş Yıldız Atik, İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı Muhasibi Salim Yaşar, İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcıları Nihal Kupşi ve Erol Derin katıldı. 

DANS ETTİLER

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve beraberindeki heyet İzmit Belediyesi Alzheimer Yaşam Evi’ni gezerek yetkililerden bilgi aldılar. Tesisi çok beğenen Filiz, Alzheimer Yaşam Evi’nde görev yapan personele çalışmalarında başarılar diledi. Ardından Nice Huzurevi sakinleri ve İYİ Partililer müzik eşliğinde dans ederek doyasıya eğlendiler. Dans sonrasında huzurevi sakinleri bez çanta boyama etkinliği gerçekleştirdiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393