BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Özmural: Siyaset anlayışınız batsın!

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, İSU tarafından İzmit Belediyesini hedef alarak vatandaşlara atılan kısa mesaj sonrası, “Siyaset anlayışınız batsın!” dedi. 

25 Mart 2022 23:10
Özmural: Siyaset anlayışınız batsın!

İzmit Belediyesi, Fethiye Caddesi ve Yal Yolları Yeniden Düzenleme Projesi kapsamında çalışmalara tüm hızıyla devam ederken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı İSU bölgede yaşanan su kesintisi nedeniyle vatandaşlara İzmit Belediyesini hedef aldığı bir kısa mesaj yolladı. İlçe belediyesi olarak 20 yıldır yapılmayanı yapan İzmit Belediyesinin hedef alındığı kısa mesaj sonrası Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, “Siyaset anlayışınız batsın!” dedi.

“YILLARDIR CESARET EDEMEDİLER”

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Fethiye Caddesi’nin en dar sokaklarında titizlikle çalışıldığını gösteren Özmural paylaşımında şu ifadelere yer verdi: Sorumluluğunda olmasına rağmen yıllardır yapmaya cesaret edemeyen, kazdıkça diz boyu rezilliklerin çıktığı İzmit’in göbeği Fethiye Caddesi’nde su kesintisini bu şekilde duyurdu İSU. Kendi yapması gereken altyapı masrafını da İzmit Belediyesine yıkan bu anlayış mesajı eksik yazmış. “Fethiye Caddesi’ni yapan Fatma Kaplan Hürriyet” diye belirtmesi gerekirdi ki tam olsun. Siyaset anlayışınız batsın” 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.