BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İzmit Belediyesi Fethiye Caddesi’nde hız kesmiyor

İzmit Belediyesi, Fethiye Caddesi’nde elektrik hatlarının yenilenmesi işini yapan SEDAŞ’ın çalışmalarını tamamladığı kısımlarda yol tesviye çalışması gerçekleştiriyor  

26 Mart 2022 04:03
İzmit Belediyesi Fethiye Caddesi’nde hız kesmiyor

İzmit Belediyesinin ‘Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yeniden Düzenlenme’ projesi kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar hızla devam ediyor. Elektrik hatlarının yenilenmesi işi için SEDAŞ caddede çalışmalara devam ederken İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de çalışmaların tamamlandığı kısımlarda tesviye çalışması gerçekleştiriyor.

VATANDAŞLARIN MAĞDUR OLMAMASI İÇİN

SEDAŞ ekipleri ile koordineli bir şekilde ilerleyen İzmit Belediyesi ekipleri, vatandaşların mağdur olmamasını adına hızlı bir şekilde üst yapıyı iyileştiriyor. Telekom’un da çalışmalara başladığı bölgede alt yapı işlemlerinin tamamlanmasının ardından İzmit Belediyesi üst yapı çalışmalarına başlayacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393