banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Doğayla yetişen çocuk iyi insan olur

Dağcı, yazar ve fotoğrafçı Nasuh Mahruki İzmit’e gelerek Doğa ile Büyüyen Çocuklar isimli söyleşi gerçekleştirdi  

27 Mart 2022 17:57
Doğayla yetişen çocuk iyi insan olur

Dağcı, yazar ve fotoğrafçı Nasuh Mahruki Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Toplantı salonunda “Doğa ile Büyüyen Çocuklar” konulu söyleşi gerçekleştirdi.  Mahruki, söyleşide vatandaşlara doğa ve çocuk ilişkisinin faydalarını anlattı. 

YOĞUN KATILIM

Söyleşi programına İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül,  Orman Okulu alanında eğitim veren Doç. Dr. Deniz Kahriman Pamuk, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği İzmit Şube Başkanı Ahmet Kavaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“ÇOK FAYDALI BİR PROJE”

Nasuh Mahruki söyleşide gerçekleştirdiği konuşmasında, “Gerçekten tebrik ederim, sayın başkanımızı ve değerli ekibini. Çok faydalı, çok gerekli, çok hoş bir projeye imza atmışlar. Burada çok ciddi bir kadın enerjisi hissedildiğini söyleyebilirim. Farkı yaratan en önemli şeylerden bir tanesi herhalde o. Çok iyi bir ekibiniz olduğuna eminim. 

“DOĞA PAHA BİÇİLEMEZ BİR ÖĞRETMEN”
Burada çocuk merkezli doğa konuşuyoruz ama aslında çocuk konuşuyoruz.  Doğa paha biçilemez bir öğretmen. Doğaya ne kadar yakın olursak o kadar hepimiz için en iyisini yapmış oluruz. Çocukları doğayla buluşturmak doğa sevgisini, doğa bilincini aktarmak üzere aileleri ile birlikte öğretmenleriyle birlikte okullarıyla birlikte böyle bir proje gerçekten çok anlamlı çok faydalı çok da gerekli. 

“FAYDALI BİREYLER OLACAKLAR”

Doğadan ne kadar koptuğumuzu görüyoruz.  Fatma Başkanımın ve değerli ekibinin kuruyor olduğu bu yapıyı çok tebrik ederim bunun için. Burada yetişecek çocukların hem İzmit’e ve çevresine hem bütün Türkiye’de çok faydalı bireyler olacaklarını düşünüyorum. Doğayla yetişen çocuk iyi insan olur, namuslu insan olur, ahlaklı insan olur, dürüst insan olur. Doğada kötülük olmaz, doğa sadece doğadır. Bizim doğadaki gerçek yerimizi yeniden hatırlamamız lazım. Bu da çocuklardan başladığı takdirde sürdürülebilir bir hale dönüşecektir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.