BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AK Parti Genel Merkez’den KOTO’ya ziyaret 

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya ve beraberindeki heyeti ağırladı  

28 Mart 2022 16:30
AK Parti Genel Merkez’den KOTO’ya ziyaret 

Kocaeli Ticaret Odası, kentin sosyal ve ekonomi konularında istişare noktası olmaya devam ediyor. Bu görüşmelere üst düze önem veren KOTO Başkanı Necmi Bulut, birçok kurum ve kuruluştan konuk ağırlıyor, Kocaeli iş dünyasının görüş ve taleplerini paylaşıyor. Son olarak AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya KOTO’yu ziyaret etti. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halil Dokuzlar, MKYK Üyesi Serpil Yılmaz ve il yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette, çevre ve şehircilik adına görüşmeler yapıldı. Ziyarette, KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer ve Sayman Üyesi Mikail Kayacı da yer aldı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.