BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Lale Tığ’dan nostalji fotoğraf sergisi

İzmitli sanatçı Lale Tığ 1960 ve 1970’lere ait kişisel nostalji obje sergisi İzmit Belediyesi Cumhuriyet Parkı içinde bulunan Sanat Galerisinde açıldı.  

29 Mart 2022 04:16
Lale Tığ’dan nostalji fotoğraf sergisi

İzmitli pek çok sanatsever tarafından çok yönlülüğüyle tanınan Lale Tığ’ın 1960 ve 1970 ‘erdeki dönemi yansıtan sergisinde İzmit’te çekilmiş siyah -Beyaz fotoğrafları; kişisel elbise, çanta, ayakkabı gibi kıyafetleri ve radyo, çakmak gibi objelerin bulunduğu açılışı katılım yoğun oldu. 

Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Derneği sponsorluğunda gerçekleşen sergide Kocaeli’nin megastarı Bülent Tamer 1960'ların 70'lerin moda şarkılarını söyleyerek izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Birçok sanatsever Bülent Tamer’in şarkılarına dans edip vals yaparak eşlik etti. 

Sergi Küratörlüğünü Hüsna Altın’ın yaptığı etkinliğe katılanlar 1960‘lı yıllara giderek nostalji yaşadı. Açılışa KOÜ Güzel Sanatlar eski hocası İkramettin Karaman, Kocaeli bağımsız fotoğrafçılar Dernek Başkanı Ahmet Remzi Tülüce, Eski Dernek Başkanı Kemal Kaya, Trakya İlleri Dernek Başkanı Ayten Kuşkonmaz, Ses sanatçısı Vedat Çelik ve birçok sanatsever katıldı. Cumhuriyet parkındaki sergi bir hafta açık kalacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393