BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Erdoğan’ı dinledikçe şok oluyorum!

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı aylık divan toplantısını yaptı. Partinin divan toplantısı kongre havasında geçti. İl Başkanı Mehmet Aras, bir dönem beraber siyaset yaptığım Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarını duydukça şok oluyorum dedi. 

31 Mart 2022 02:43
Erdoğan’ı dinledikçe şok oluyorum!

Divan toplantısını başkanlığını il başkanı Mehmet Aras bizzat yürüttü. Siyasi konuşmalar bölümünde söz alan Aras, anlattığı fıkralar yaptığı espriler ile salonu kırdı geçirdi. 

“Erdoğan ile aynı dönemde belediye başkanlığı yaptık. Kendisini tanırım. Ama konuştuklarını duydukça okudukça, şoka giriyorum. Bir cumhurbaşkanı bu kadar mı ülkenin durumundan habersiz olabilir? Halka akşamları yediği karışımın tarifini veriyor. Dinleyenlerin ağzının suyu akıyor ama nafile. Medinenin hurmasını, mandanın yoğurdunu, kestane balını, yulaf ezmesini ancak Erdoğan bulur. Gariban millet nereden bulacakta, yiyecek?”

EKİLECEK YER, EKECEK İNSAN, EKİP BİÇENE YİYECEK EKMEK Mİ BIRAKTINIZ?

“Eskilerin sözüdür. Bir mıh bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir askeri, bir asker, bir orduyu, bir ordu bir ülkeyi kurtarır. Bütün başarı hikayelerinin arkasında, planlı, prensipli ve inançlı çalışmak yatar. 19 yıldır bu ülkede, tarımı hayvancılığı ve her türlü üretim faaliyetini durma noktasına getiren iktidar bu gün yağ bulamıyor. Buğday bulamıyor. Ve diyor ki, ekilmedik yer bırakmayacağız. Ekecek insan mı bıraktınız? Ekilecek yer mi bıraktınız? Ekene biçene yiyecek ekmek mi bıraktınız?”

SOKAK HAYVANLARININ HEDEF ALINMASI, SİNSİ BİR TUZAK.

Divan toplantısına genel merkezi temsilen katılan Uzm. Dr. Mikdat Ertem, siyasi konuşmalar bölümünde söz aldı. Ertem ülkenin sıcak gündemine değindi. 

Sokak hayvanları üzerine yapılan olumsuz haberlerin bir plan dahilinde servis edildiğini ifade eden Ertem, bu işin arkasında Siyonizm var, hedefleri tek dünya devleti dedi. 

“Ülkemizde sokak hayvanları ile ilgili yapılan haberlerin temelinde,  hayvanları yok etme planı yatıyor. Dünyanın değişik yerlerinde görülen toplu hayvan katliamları. Paris iklim sözleşmesi. Hayvanların saldığı gazların ozonu deldiği, atmosferi kirlettiği iddialarının temelinde bu yatmaktadır. Hayvan neslini tüketerek, yapay ete geçecekler. İnsanların beslenme alışkanlıklarını değiştirip, kendilerine bağımlı hale getirecekler. Sokak hayvanlarının kontrol altında tutulmasından kamu makamları sorumludur. Bu sorumluluğun ihmal edilmemesi üzücü olayların yaşanmaması için yeterlidir. Hayvan düşmanlığına karşıyız.”

KADIN HAKLARINI DEĞİL, İNSAN HAKLARINI MERKEZE ALMAMIZ GEREKİYOR.

 Ertem’ in gündeminde toplum, aile ve kadın hakları da vardı. Ertem’ in açıklamaları şu şekilde;
“En temel hukuk metinlerinin temelinde insan hakları kavramı yatar. Siz toplumda bir sınıfa ayrıcalıklı hukuk uygulayarak, o kimseleri koruyamazsınız. Aksine o kişileri hedef haline getirirsiniz. Bu günde dünya toplumlarının durumu budur. İnsan hakları çerçevesinde konunun ele alınıp düşünülmesi gerekiyor.”

GELECEK PARTİSİ VE AK PARTİDEN TANINMIŞ İSİMLER, REFAHLI OLDULAR.

İl divan toplantısı sonrasında, partiye yeni katılanlara rozet takıldı. Partiye katılanlar arasında siyasi camianın yakından tanıdığı isimlerde var. Ak parti Derince belediyesi eski meclis üyesi ve Kocaeli mobilyacılar odası başkanı, Cahit Özay, Gelecek partisi Derince ilçe teşkilat başkanı Nadir Yıldız, Ak partiden istifa eden Mustafa Çalhan ve Ünal Er’ de partiye yeni katılan isimler arasında.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.