banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KOVİAD’dan İzmit Kent Konseyi ziyareti

Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol’a nezaket ziyaretinde bulundu. 

31 Mart 2022 09:53
KOVİAD’dan İzmit Kent Konseyi ziyareti

Kuruluşundan bu yana aktif faaliyetleri ile dikkatleri üzerine çeken Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği, çalışmalarına devam ediyor. Kentimizin dernek ve Sivil Toplum Örgütü temsilcilerini ziyaret eden Dernek Başkanı Harun Reşit Kocagöz, kentimiz adına yapılabilecek faydalı çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuyor. Bu kapsamda Başkan Kovagöz ve dernek yöneticileri, Murat Topal, Sabri Yıldız, Emre Öztürk İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol’u ziyaret etti.

Ziyarette Bekirdere Muhtarı Cihat Önen de yer aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hüseyin Erol, “Ziyaretiniz bizleri  çok memnun etmiştir. İzmit’in çatı kurumu İzmit Kent Konseyimizde sizlerle bir arada olmaktan onur duyuyoruz“ dedi. Dernek Başkanı Kocagöz de, “Hepimizin ortak amacı kentimiz için faydalı işler yapmak. Bu doğrultuda KOVİAD olarak fark yaratan çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullanarak Başkan Hüseyin Erol’a çalışmalarında başarılar diledi.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.