BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İYİ Parti İzmit sürekli sahada 

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı önce Pazarcılar Odasını sonra da Perşembe pazarını ziyaret etti. 

01 Nisan 2022 04:06
İYİ Parti İzmit sürekli sahada 

İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe Başkan Yardımcıları Yavuz Dursun, Abdurrahman Akgül, Cavide Yüceer, Nebiye Demirtaş, Erol Derin, Umutcan Turgun,  İlçe Yöneticisi Hakan Tamer, Yenişehir Mahalle Başkanı Semiha Gündoğdu, Akpınar Mahalle Başkanı Fevzi Tekin, Kadın Politikalarından Hayriye Bekar ile Pazarcılar Odası Başkanlığına seçilen Ramazan Kumsar ve Yönetim Kurulunu ziyaret ettikten sonra Perşembe Pazarı esnafına Ramazan öncesi hayırlı işler diledi. 

Ziyaret ardından açıklama yapan İlçe Başkanı Filiz "İlçe teşkilatımız ile programlarımıza devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde genel kurullarında Pazarcılar Odası Başkanlığına seçilen Sn. Ramazan Kumsar ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Pazarcıların sorunlarıyla ilgili sıkıntıları ve bizden taleplerini dinledik. Ramazan başkanımıza ve yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Ziyaretimizin devamında Perşembe pazarı esnafımıza hayırlı işler diledik. Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in selamını ilettik. Ramazan öncesi yoğunluğu olmasına rağmen fiyatların çok yüksek olması pazarcıların satışlarını olumsuz yönde etkiliyor. Vatandaşımız evine erzak alamıyor. Ziyaretimiz esnasında alışveriş yapan bir müşteri elindeki poşeti bize gösterdi. 2 kg domatese 50 TL verdim diyerek sitem etti. Ülkemiz zor günler içerisinde, ekonomimiz gün geçtikçe kötüye gidiyor. Düzenli yaptığımız ziyaretlerde vatandaşımızın İYİ Parti iktidarını istediğini görüyoruz. En kısa zamanda, eski Merkez Bankası Başkanımız Sn. Durmuş Yılmaz'ı İzmit'imizde ağırlayıp ekonomiyle ilgili görüşlerini almak istiyoruz. Genel Başkanımız önderliğinde projelerimizle milletimize İYİ gelmeye hazırız" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393