banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Ekonomik kriz yüzünden bir ihalemize daha teklif veren çıkmadı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, bugün gerçekleştirilecek olan Bağçeşme Korusu yenileme işine teklif veren olmadığından dolayı ihalenin iptal edilmesiyle ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Hürriyet, “Ekonomik kriz Türkiye'nin en önemli gerçeği, bütün kurumlar bundan etkileniyor” dedi 

01 Nisan 2022 00:13
Ekonomik kriz yüzünden bir ihalemize daha teklif veren çıkmadı

“TEKRAR TEKRAR İHALE YAPMAK DURUMUNDA KALIYORUZ”

Başkan Hürriyet açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Bugün bir ihalemize daha (Bağçeşme Korusu yenileme işi) teklif veren olmadığı için iptal edildi. Ayazma Kapalı Pazar alanı çatı inşaatı, Tüysüzler Kreşinde olduğu gibi birçok yapım işi ve mal alım ihalelerimize ya giren olmadı ya da maliyetin üzerinde teklif verildiği için iptal edildi. Tekrar tekrar ihale yapmak durumunda kalıyoruz. İhale kararından ihalenin bitimine kadarki işlemler en az 2 ay sürüyor. 

“EKONOMİK KRİZ TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ GERÇEĞİ”

Bu 60 günlük sürede bile fiyatlar üçe beşe katlıyor. Kimse mali olarak önünü göremiyor. Fiyatlar, maliyetler sürekli artıyor. Eskiden teklifler daha uzun süreli geçerlidir denirdi. Şimdi ise teklifimiz 3 gün geçerlidir deniyor ya da teklif veremeyiz deniyor. Ekonomik kriz Türkiye'nin en önemli gerçeği, bütün kurumlar bundan etkileniyor. Bu zorlu kriz sürecini bir an önce aşmayı diliyorum. BU ZORLU ŞARTLARA RAĞMEN HALKIMIZA HİZMET İÇİN TÜM GAYRETİMİZLE ÇALIŞMAYA VE ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393