BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Emirşah Torun Büyükşehir’e seslendi

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Yeni Cuma Camii Bahçesi önceden mescit olarak kullanılan ve İzmit Belediyesine bilgi verilmeden Büyükşehir belediyesi tarafından yıkılan ve molozları ortada bırakılan yapıyla ilgili çağrıda bulundu: Vatandaşın sağlığını hesaba katarak böylesi yanlış uygulamalara son verin.  

02 Nisan 2022 00:12
Emirşah Torun Büyükşehir’e seslendi

Yeni Cuma Camii bahçesinde önceden mescit olarak kullanılan yapı İzmit Belediyesine bilgi verilmeden Büyükşehir belediyesi tarafından yıkıldı. Bunun üzerine bölgeye giderek açıklamalarda bulunan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, “İzmit Yeni Cuma Camii’nin bahçesindeyiz. Önceden burada Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait bir yapı bulunuyordu. Büyükşehir buradaki yapıyı kaldırıyor ama ne amaçla kaldırdığını nereye götürdüğünü bilmiyoruz. Kaldırırken bunu İzmit Belediyesi ile paylaşmıyor. Yapacağı çalışmayla ilgili İzmit Belediyesine bilgi vermiyor. 

“VATANDAŞIN SAĞLIĞI HİÇE SAYILIYOR”

Bilgilendirmediği gibi yaptığı çalışma sonrası ortalıkta bırakmış olduğu molozlar, yıkıntılar, toz ve atıklar İzmit Belediyesine mal edilmeye çalışılıyor. İzmit Belediyesi çalışmıyor algısını yaratmanın çabası içinde olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi maalesef bu konuda vatandaşlarımızın yaşayacağı sorunu hesaba katmadı. Bunun doğru olmadığını, vatandaşlarımıza zarar verdiğini, burada bulunan vatandaşlarımızın sağlıklarının hiçe sayıldığını görüyoruz. 

“GELİN ORTAK ÇALIŞMALARLA ŞEHRİMİZİ GÜZELLEŞTİRELİM”

Biz kendilerine çağrıda bulunuyoruz: Kıymetli paydaşlarımız yapacağınız çalışmaları lütfen bizlerle de paylaşın. Ortak bir çalışmayla şehrimizi güzelleştirmenin, vatandaşlarımızı memnun etmenin yolunu bulalım. Bu görüntü İzmit’e yakışmıyor. İzmitliler bunu hak etmiyor. Yarın mübarek Ramazan ayının başlangıcı ve yüzlerce insan buraya gelip gidecek. İnsanların bu görüntüyle karşılaşmasını istemiyoruz. Sizler de bu konuda lütfen vatandaşın sağlığını, huzurunu hesaba katarak böylesi yanlış uygulamalarınıza son vermenizi istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.