BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Çınar Evleri projesinde inceleme gerçekleştirdi

Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Kiptaş ve İzmit Belediyesi örnek işbirliği ile yürütülen İzmit Çınar Evleri projesinin şantiyesinde teknik ekiple bir araya gelerek incelemelerde bulundu 

02 Nisan 2022 05:15
Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Çınar Evleri projesinde inceleme gerçekleştirdi

İzmit Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kiptaş işbirliğinde depreme dayanıklı, doğa dostu ve yenilikçi yapısıyla Arızlı Akpınar’da hayata geçirilen Kiptaş İzmit Çınar Evleri projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projeyi sık sık yerinde inceleyen Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt dış ve iç imalatları teknik ekiple birlikte kontrol etti. 

KURT, “HAK SAHİPLERİNE TESLİMİ İÇİN HAZIRLANIYORUZ”

Mimari tasarıma önem verilen, insan ve çevre odaklı Kiptaş İzmit Çınar Evler’de daire içi montaj imalatları tüm hızıyla devam ederken kontrollerini gerçekleştiren Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, “Projemizin hak sahiplerine teslimi için hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı. Kiptaş İzmit Çınar Evler, yapımı tamamlandıktan sonra hem görüntüsüyle hem de dayanıklı yapısıyla İzmitlilerin nitelikli konut ihtiyacını karşılayacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.