banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Tramvayın telleri koptu seferler durdu

İzmit’te saat 17.30 sıralarında tramvayın ilerlemesini sağlayan elektrik tellerinden biri koptuğu için seferler durdu. 

04 Nisan 2022 13:25
Tramvayın telleri koptu seferler durdu

İzmit’te iftira 2 saat kala tramvaya binenler sıkıntılı anlar yaşadılar. Zira tramvaylar katener telinin kopması nedeniyle fazla mesafe gidemeden duruyordu. Bir tramvaydan diğerine binmek zorunda kalanlar da, ters yöne yani bindikleri noktaya doğru gitmek zorunda da kaldılar. İnenlerde tramvay yolunda yaya olarak ilerleyerek aktarmalı olarak otobüslere bindiler. 

Kocaeli Valiliği önündeki direğin devrilmesinin tellerin kopmasına neden olduğu da öne sürüldü. Kuşkusuz beklenmedik durumlarda bu tür talihsizlikler yaşanabilir, fakat merkezi sistemde telin koptuğunun anında fark edilmemesi ve vatandaşların tramvaylara binmelerinin engellenmemesi de kusur olarak göze çarptı. Kopan tellerin onarımı nedeniyle iftar saatine kadar da seferler durdu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416