BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bravo Rumeli kadınlarına

Kocaeli Rumeli Türkleri Balkan kadınları derneği tespit ettiği 200 ihtiyaç sahibi aileye Ramazan ayı dolayısıyla gıda kolisi dağıtımına başladı. 

05 Nisan 2022 02:50
Bravo Rumeli kadınlarına

Kocaeli Rumeli Türkleri Balkan Kadınları Derneği her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi ailelere hazırladığı gıda kolilerini Doğu Kışla Parkındaki elden teslim ediliyor. Dernek Başkanı Ayşe Alparslan şehrin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Ramazan ayı boyunca da ihtiyaç sahibi vatandaşlara gerekli yardımları yapacaklarını belirten Alparslan, sözlerine şöyle devam etti. Başta İzmit olmak üzere, Kartepe, Başiskele, Gölcük, Derince ilçelerinde tespit edilen toplam 200 aileye ramazan paketlerini ulaştıracağız dedi. Ramazan paketlerinde temel ihtiyaç maddeleri olan; yağ, şeker, çay, un, mercimek, Kuru fasulye gibi bakliyatları yer alıyor. Migros'un büyük paket kolileri tek tek sahiplerine ulaştırılıyor. 
 
Bayramda çocukları sevindirecekler

Dernek Başkanı Ayşe Alparslan İzmit’te ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olmak amacıyla yine dernek üye ve bağışçılarımızdan topladığımız 200 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğu bayram için tepeden tırnağa giydireceğiz. Her daim desteklerini yanında gördüğüm yönetim kurul üyelerimiz Birsen Arslanoğlu, Zühal Tırka ve Şengül Özkanlı'ya özellikle teşekkür ederim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.