BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kansere yakalandı hayatı değişti

İzmitli Burhan Aslan genç yaşta amansız hastalık olan meme kanserine yakalanmıştı. Bu hastalığı yenmenin yolu pozitiflikten geçer. Hal böyle olunca hayata bakışı da, hayatı da değişti. Nasıl mı? İşte ayrıntılar. 

05 Nisan 2022 10:44
Kansere yakalandı hayatı değişti

Yıllar önce erkeklerde çok nadir görülen meme kanseri hastalığına yakalanan ve tedavi gören bir gencin o süreçte yaşadıkları hayata bakışını da değiştirdi. Yaşama pozitif bakmayı öğrendi ve kendisini doğa sporlarına adadı. Ormanlık alanlarda uzun yürüyüşler gibi egzersizlerle kendisini daha da iyi hissediyor yaşamdan keyif alıyordu.

Bugün 42 yaşında olan Burhan Aslan, bisiklet, buz pateni, maraton paraşüt gibi unsurlar üzerinden spor aktivitelerine tam gaz devam ediyor. Burhan Aslan, 1 ile 7 Nisan tarihlerinde kutlanan kanser haftasında İstanbul Anadolu Hisarı'ndan Beykoz'a kadar 1 saat boyunca kürek çekti. 

Kartepe Uzuntarla sınırları çerisindeki bir işletmede çalışan Burhan Aslan iki kez kanseri yendi. Kanserli bir hastaya kucak açtıkları içinde patronlarına teşekkür de ediyor. Sözün özü şudur; Burhan Aslan gibi hayata pozitif bak, mutlu ol bakış açısıyla hayata sıkı sıkıya bağlı insanları görmek güzel bir duygudur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.