banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi Nisan ayı 1. oturumu yapıldı

İzmit Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının 1. Oturumu  İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in başkanlığında gerçekleştirildi. 

05 Nisan 2022 06:25
İzmit Belediyesi Nisan ayı 1. oturumu yapıldı

İzmit Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının 1. Oturumu İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in başkanlığında yapıldı. Toplantının başında 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla meclis üyeleri tarafından aynı zamanda avukat olan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e çiçek takdiminde bulunuldu. 

2. OTURUM HAFTAYA

Başkan Hürriyet meclis toplantısının açılış konuşmasında, “Büyük bir özlemle beklediğimiz Ramazan ayının tüm bereketiyle yüreklere mutluluk getirmesini diliyorum. Bu mübarek ayda ihtiyaç sahiplerine olabildiğince dayanışma duygularıyla hepimizin destek vermesi önemli. Ülkemiz de dünya da zor günlerden geçiyor. Bu zor günleri dayanışmayla atlatmayı diliyorum. Bütün İslam aleminin tüm kentimizin hem Ramazan Ayını hem de Kadir Gecesini şimdiden tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. 2021 yılı Faaliyet Raporu’nun görüşülmesi teklifi ve ihtisas komisyonlarının seçimi önümüzdeki Salı günü saat 15.00’da yapılacak 2.oturumda ele alınacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.