BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İBB Mehteranı 9 Nisan’da İzmitlilerle buluşuyor

İzmit Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteranını 9 Nisan’da İzmitlilerle buluşturuyor. 

06 Nisan 2022 19:03
İBB Mehteranı 9 Nisan’da İzmitlilerle buluşuyor

İzmit Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri bu yıl 2 Nisan tarihinde başladı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen etkinlikler kapsamında bu hafta sonu İzmitliler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteranı konseri ile keyifli bir akşam geçirecek. Konser 9 Nisan Cumartesi günü 20.30’da İzmit Kent Meydanı’nda gerçekleşecek. 

PERŞEMBE VE CUMA GÜNÜ RENGÂRENK ETKİNLİKLER 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Ramazan ayı boyunca devam edecek olan etkinlikler 7-8 Nisan tarihlerinde saat 20.45’te İzmit Belediye Meydanı’nda gerçekleşecek. İftardan sonra yapılacak olan programlar kapsamında yarışmalar, tiyatro gösterisi, Karagöz ile Hacivat, Nasrettin Hoca ile Ramazan hikâyeleri, meddah hikâyeleri ve Sihirbazlık gösterileri yapılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393