banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

KİHMED'ten Kocaeli genelinde önce merhamet konulu yarışma

Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (KİHMED), Kocaeli'ndeki tüm ortaokul ve lise öğrencileri arasında "Önce Merhamet" konulu Fotoğraf ve Proje/Fikir yarışması düzenliyor. 

06 Nisan 2022 21:37
KİHMED'ten Kocaeli genelinde önce merhamet konulu yarışma

Yarışmanın amacı; toplumu ayakta tutan en temel kavramlardan biri olan merhamet kavramının önemini belirtmek, Kocaeli'nde eğitim gören öğrencilerde merhamet erdeminde farkındalık oluşturmak, fotoğraf çekmeye olan ilgiyi ve gençlerde proje yazma kabiliyetini arttırmak, duyguların çeşitli türleri vasıtasıyla ifade edilmesini sağlamak olacak.

İnsana merhamet, hayvana merhamet ve doğaya merhamet konusuyla işlenecek yarışma 01 Nisan 2022 tarihinde başlayacak olup, katılımcıların eserlerini 15 Mayıs 2022 tarihine kadar belirtilen adreslere elden, e-posta ya da whatsApp yolu ile teslim etmeleri gerekiyor.

Yarışma komisyonu tarafından 22 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak son değerlendirmeler sonucunda kazananlar ile ödül programının tarihi ve içeriği duyurulacak. Tüm katılımcılar her kategoride en fazla bir eser ile yarışmaya katılabilir. Katılımcılar tek kişi olarak katılabileceği gibi üç kişiden fazla olmayacak şekilde grup oluşturarak ta katılım sağlayabilirler. Düzenlenecek yarışmada her konuda (insan merhamet, hayvana merhamet, doğaya merhamet) 2 kategoride de Fotoğraf, Proje/Fikir ilk 3'e giren eserlerin sahibi olan katılımcılar teknoloji/elektronik mağaza çeki ile ödüllendirilecektir.

Fotoğraf kategorisinde birinciye 1.500 TL, ikinciye 1.000 TL, üçüncüye ise 750 TL ödül verilecektir. Proje/Fikir kategorisinde birinciye 3.000 TL, ikinciye 2.000 TL, üçüncüye ise 1.500 TL ödül verilecektir. Katılımcılar tarafından hazırlanmış olan eserler Kocaeli İmam Hatip Liseleri  Mezunları Derneği (KİHMED) Kozluk Mah. Mehmet Ali Kağıtçı Cad. No: 49 Önder Gençlik ve Eğitim Merkezi İzmit/KOCAELİ ya da Cedid Mah. Turan Güneş Cad. No: 1 (Mesut Barış Konağı) İzmit/KOCAELİ adreslerine CD, usb bellek vb. ile elden ya da [email protected] e-posta adresine e-mail yoluyla gönderilebilir. Ayrıca 05335267630 nolu telefona whatsApp üzerinden fotoğraflar Zip formatında, projeler ise Pdf formatında gönderilebilir. Katılımcılar yarışmanın katılım şartnamesine https://yarisma.kihmed.org/ adresinden ulaşabilirler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393