BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Kocagöz ve ekibinden oda başkanlarına ziyaretler 

Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve yöneticileri, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.  

06 Nisan 2022 01:30
Başkan Kocagöz ve ekibinden oda başkanlarına ziyaretler 

KOVİAD Başkanı Harun Reşit Kocagöz, saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Kocagöz ve dernek yöneticileri Oda Başkanlığına seçilen ve mevcut başkanları ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi. Bu kapsamda Başkan Kocagöz ve yönetimi, Kocaeli Pastacılar, Börekçiler, Yufkaçılar, Dondurmacılar, Çikolatacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Fatih Aysel, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Oda Başkanı Mehmet Eken, Lokantacılar Odası Başkanı Hikmet Özdemir, Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı İrfan Calap, Kocaeli Terziler Odası Başkanı Şaziye Kahrımanlı, Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Ramazan Kumsar, Kocaeli Kasaplar, Celepler, Besiciler, Tavukçular ve Evcil Hayvan Bakımı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Şalgam, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Durmuş ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi ve tebrik etti. Kocagöz ve yöneticilerine anlamlı ziyaretleri için teşekkür eden Oda Başkanları, memnuniyetlerini ifade etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393