banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Nikomedyalı Santa Barbara için yarıştılar

İstanbul’da düzenlenen Santa Barbara yat yarışlarında ödüller sahiplerini buldu.  

07 Nisan 2022 04:49
Nikomedyalı Santa Barbara için yarıştılar

Santa Barbara HUB Kültür & Turizm Güzergâhının tanıtılması amacıyla geçtiğimiz aylarda Türkiye Açık deniz Yarış Kulübü’nün Trofe Kupa töreninde ödüller sahiplerini buldu. İstanbul Moda Deniz Kulübünde düzenlenen ödül gecesine Kadıköy Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Oltulu, Kare Portföy Yönetim A.Ş Başkan Vekili Deniz Akkuş, Eker Süt Ürünleri Genel Müdürü Nazmi Mehmet Eker, Tezman Holding yönetim Kurulu Üyesi Vedat Tezman ve birçok davetli katıldı. Trofe Kupa tören programına dâhil edilen GreenCup by Santa Barbara HUB kupaları beş dalda verildi. Yat yarışlarında IRC-0’da: Bülent Atabay-Zeynep Taşkent, IRC-1’de: Kemal Darcan- Levent Peynirci, IRC-2’de: Levent Peynirci-Celal Tümşen, IRC-3’te: Sinan Sümer-Emre Yüksel ve IRC-4’te:Sinan Sümer-Hüseyin Akça birinci o oldular. Dereceye giren diğer yat sahiplerine de hediyeler verildi.

Santa Barbara HUB Kurucu Başkanı Berna Metingü yaptığı açıklamada “İzmit ve ülke turizmine katkı sağlamayı amaçlayan Santa Barbara Projesi çerçevesinde 2 Ekim 2022 tarihinde GreenCUP by Santa Barbara Hub adını taşıyan Açık deniz yat yarışının ikincisini gerçekleştireceğiz. Nikomedya döneminde İzmit’te yaşayan Santa Barbara, kültürel mirasın kucaklanması İzmit ve Türkiye için çok önemlidir Yerel, ulusal ve uluslararası platformlarda destek veren paydaşlarına teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.