BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Vali Yavuz’dan Polis Haftası mesajı 

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Polis Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. 

08 Nisan 2022 17:42
Vali Yavuz’dan Polis Haftası mesajı 

İşte o açıklamanın içeriği:

Kurulduğu günden bu yana devletimizin bekası, birliğimizin, beraberliğimizin muhafazası ve aziz milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için fedakârca hizmet veren Emniyet Teşkilatımızın 177. kuruluş yıl dönümünde, Türk Polisinin haklı gurur ve heyecanını paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Polis asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır. Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.” dediği gibi köklü bir geçmişe, tecrübe ve birikime sahip olan Türk Polis Teşkilatı, Kanunların uygulanmasını gözetmek, kamu düzeni ile vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla kutsi bir görev üstlenmiştir.

Polis teşkilatımız, yasalarla kendisine verilen görevleri başarı ile yerine getirmenin yanında, Devletimizin şefkat, merhamet ve yardım elinin vatandaşlarımıza uzatılmasında her zaman önemli bir rol üstlenmiştir.

Bu vesile ile ilimizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarımızın 10 Nisan Polis Haftasını kutluyor, vatan, millet ve bayrağı uğruna canlarını feda ederek görevi başında şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, teşkilatımızın tüm çalışanlarına aileleri ile birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler diliyor, sevgilerimi sunuyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.