banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Darıca Farabi’de skandallar bitmiyor!

Son zamanlarda sağlık hizmetinden çok yönetimin personel üzerinde uyguladığı baskı ve mobingden söz ettiren Farabi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, bu seferde kuruma gelen yüksek elektrik faturaları ile gündemden düşmüyor. 

08 Nisan 2022 17:49
Darıca Farabi’de skandallar bitmiyor!

Başhekim ve sağlık hizmetleri müdürünün uyguladığı yanlış politikaların yanı sıra, destek hizmetleri müdürlüğünün de ortada olmadığı ifade edilen hastanede, personel ısınma problemi yaşamakta. 

Merkezi ısınma sisteminde uzun süredir arızanın yaşandığı kurumda personel ısıtıcıllarla kendini ısıtmaya çalıştığı gelen bilgiler arasında. Devlet kurumlarında tasarruf anlamında bir sürü kısıtlamalar yapılırken, elektrik pahalılığının gündem olduğu bu dönemde her serviste 2-3 elektrikli ısıtıcı çalıştırılarak personel ısınmaya çalıştığı vahim iddialar arasında. Burada kuruma gelen afaki elektrik faturalarını ve devlete verilen zararın vebalini kimler ödeyecek, hesabı ne zaman sorulacak?

Başhekimin ne kendisi ne yönetimi nede personeli ile barışık olmadığı, hemen hemen tüm kurumlar ile arası açık olduğu belirtilirken, tüm işçi ve kamu sendikaları ile de kavgalı olduğu dile getiriliyor. Keyfi uygulamaları ve ben yaptım oldu yönetim anlayışı ile kuruda terör estiren başhekim, pandemi sürecinde canla başla çalışan kendi personelini hain ilan ettiği bilinmekte. Kendi hastanesinde yapılan tedaviye güvenmeyerek devletin ambulansını keyfi emrine alarak kendini Ankara’da tedavi ettirdiğini bilmeyenimiz yoktur.

Personelin kurumdaki huzursuzluğu, uygulanan yanlış politikalardan dolayı kurumdan kaçarak diğer hastanelere ve aile hekimliklerine gittiği burada çalışmak istemediği daha vahimi meslekten soğutulduğu bildirilmekte. Sağlık müdürlüğü ve siyasetin bu duruma neden sessiz kaldığı ve bu başhekimin arkasında kimlerin durduğu kamuoyunun merak konusu.........

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Darıca 2022-04-10 09:19:58

Başhekim ve yöneticiler çift telefon kullanıyorlar. Hep hastanede şarj ettikleri için fatura artmıştır diyorlar.

Avatar
Elektrikli başhekim kendisi kullanmıştır 2022-04-08 16:27:10

Saçmalıkta zirve

banner393