banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, görkemli hizmet lansmanına hazırlanıyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’te hayata geçirdiği projeleri anlatacağı görkemli lansman öncesi üst yönetim ekibiyle bir araya geldi 

09 Nisan 2022 23:42
Başkan Hürriyet, görkemli hizmet lansmanına hazırlanıyor

İzmit Belediyesi Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’te sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği projeleri görkemli bir lansman ile tüm Türkiye’ye anlatacak. 2019 yılından itibaren kadın, çocuk, genç, yaşlı, engelli ve daha birçok gruba yönelik yapılan projeler, çalışmalar ve etkinlikler 16 Nisan’daki törenle Başkan Hürriyet tarafından sunulacak.

PROJELER KONUŞULDU

Başkan Hürriyet, lansman programının her aşaması ile yakından ilgileniyor. Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle meclis salonunda toplanan Başkan Hürriyet, programın detayları ile ilgili ekibinden bilgi aldı. Toplantıda, 3 yıllık süre içerisinde yapılan ve yapımı devam eden insan odakları projeler masaya yatırıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.