BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Salim Dervişoğlu Caddesinde 3 yeni sinyalizasyon kuruldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UKOME toplantısında alınan kararla Salim Dervişoğlu Caddesine 3 yeni sinyalizasyon kuruldu. 

09 Nisan 2022 12:33
Salim Dervişoğlu Caddesinde 3 yeni sinyalizasyon kuruldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı UKOME toplantısında alınan kararla Salim Dervişoğlu Caddesinde 3 noktaya sinyalizasyon kuruldu.

UKOME TOPLANTISI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) mart ayı toplantısında Salim Dervişoğlu Caddesinde yaya güvenliğini sağlamak ve trafik akışını düzenlemek için 3 yeni sinyalizasyon kurulması kararı almıştı. Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Yönetim Şube Müdürlüğünce yapılan sinyalizasyon çalışmaları kapsamında 3 noktaya yeni sinyalizasyon sistemi kuruldu.

3 SİNYALİZASYON KURULDU

Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Yönetim Şube Müdürlüğünce yapılan sinyalizasyon çalışmaları kapsamında ilk sinyalizasyon kurulumu Tren Garı mevkiine yapıldı. Ekipler daha sonra KBB Hizmet Binası önü ve Marina Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü önünde sinyalizasyon sistemi kurdu. Yeni trafik ışıklarıyla birlikte yayalara daha güvenli ulaşım imkânı sağlanacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393