BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İnşaat çalışması sırasında toprak kaydı

İzmit Belediyesi, Bekirdere Mahallesi Başaran Caddesi’nde inşaat sırasında meydana gelen toprak kayması sonrası harekete geçti 

09 Nisan 2022 08:20
İnşaat çalışması sırasında toprak kaydı

Bekirdere Mahallesi Başaran Caddesi no:102’de inşaat sırasında meydana gelen toprak kayması sonucu İzmit Belediyesi harekete geçti. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler ve Yapı Kontrol Müdürü Ethem Can olay yerine giderek inceleme gerçekleştirdi. Vatandaşlarla görüşen ve ihtiyaçlarını soran heyet ardından müteahhit ve teknik ekiple görüş alışverişi gerçekleştirdi. 

TEKNİK EKİPLE GÖRÜŞTÜLER

İzmit Belediyesi üst yönetimi tarafından bölgede güvenlik önlemlerinin alınmasını sağlanarak taş duvar imalatı çalışması başladı. Teknik ekiple görüş alışverişi yapan ekip onaylı proje ve imar durumları açısında değerlendirme gerçekleştirdi. Sağlıklı bir ilerleme için ruhsat projesi üzerinde revizyona gidilmesi ile ilgili teknik fikirler paylaşıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.