banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te İBB Mehteranı rüzgârı esti

İzmit Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında İBB Mehteran Takımını İzmitlilerle buluşturarak unutulmaz bir gece yaşattı. 

10 Nisan 2022 06:08
İzmit’te İBB Mehteranı rüzgârı esti

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 2 Nisan tarihinde başladığı Ramazan ayı etkinliklerine haftanın üç günü kentin farklı noktalarında devam ediyor. Bu akşam İzmitlilere bir sürpriz yapan İzmit Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımını vatandaşlarla buluşturdu. Eski günlerine dönen İzmit’te keyifli anlar yaşanırken konser vatandaşlardan büyük alkış aldı. 

HÜRRİYET, “İYİ Kİ GELDİNİZ”

Konser sonrası İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İBB Orkestra Müdürü Ozan Bircan’a ve İBB Mehteranına plaket takdim ederek, “Çok teşekkür ediyorum, harikaydınız. Önünüzde saygıyla eğiliyorum. Gerçekten yüreğinize, ruhunuza sağlık. Çok kıymetli bir gün bizim için. İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız” dedi. İzmitlilere de seslenen Başkan Hürriyet, “Çok kıymetli İzmitliler bu akşam Ramazanın ruhuna uygun İBB Mehteran takımını sizlerle beraber izleyelim istedik. Bütün İslam âlemine hayırlı Ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

ETKİNLİKLER GECE BOYUNCA DEVAM ETTİ

Ramazan ruhuna uygun mehteran konserinin ardından Ramazan etkinlikleri gece boyunca devam etti. Etkinlik kapsamında Nasrettin Hoca Hikayeleri, Aşık ile Maşuk, Meddah Hikayeleri, Karagöz ile Hacivat ve sihirbazlık gösterileri gerçekleşti. Böyle anlamlı bir geceden dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlar İzmit Belediyesine teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.