BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Arduç’tan Ceran’a cevap: Türkiye’nin en borçlu belediyesi Kocaeli

Geçtiğimiz gün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Sosyal Medyası üzerinden Yuvacık Barajını Resmetmiş genç bir ressamın tuvalini paylaşmasından sonra Büyükakın’ a gönderme yapan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç “Efsane Başkan Sefa Sirmen’ den Allah Razı Olsun. Dilerim sizinde kente kazandıracağınız hizmetler gelecek kuşaklar tarafından resmedilir” sözleriyle eleştirilmişti. Bu eleştiriye cevap veren AKP MKYK Üyesi Mehmet Ceran ise Sefa Sirmen zamanında kentin paralarının nasıl harcandığını iyi biliriz diyen Ceran’ a yanıt gecikmedi. 

11 Nisan 2022 07:16
Arduç’tan Ceran’a cevap: Türkiye’nin en borçlu belediyesi Kocaeli

BORÇ ŞAMPİYONU KOCAELİ 

Ceran’ ın sözlerine yanıt veren CHP Marmara Bölge Sorumlusu Caner Arduç bir gazete haberi paylaşarak “Anlat Sen Anlat ama Külahıma, 17 yıldır AKP tarafından yönetilen Kocaeli Büyükşehir Belediye’ sinin borç şampiyonu olduğunu Türkiye’ nin en borçlu belediyesi olduğunu dile getirdi.”.-Sefa Sirmen’ in tırnağı olamacaklarını söyleyen Arduç’ duygusal bir konudan siyaset devşirmeye gerek yok, Bu kente kimin hizmet ettiği belli, Kocaeli diyince akla gelen bir çok proje CHP zamanında yapılmıştır. AKP 17 Yıldır miras yemektedir sözleriyle eleştirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.