BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fethiye projesinde SEDAŞ abone bağlantı çalışmasına başladı

İzmit Belediyesinin ‘Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yeniden Düzenlenme’ projesi kapsamında SEDAŞ abone bağlantı çalışmalarına başladı 

11 Nisan 2022 08:06
Fethiye projesinde SEDAŞ abone bağlantı çalışmasına başladı

İzmit Belediyesinin ‘Fethiye Caddesi ve Yan Yolları Yeniden Düzenlenme’ projesi kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalar hızla devam ediyor. Altyapı çalışmalarının hızla devam ettiği projede SEDAŞ abone bağlantı çalışmalarını gerçekleştiriyor. İzmit Belediyesi üst yönetimi de bölgede gerçekleştirilen çalışmaları sık sık sahaya inerek yerinde kontrol ediyor. 

ÇALIŞMALAR HASSASİYETLE İLERLİYOR

Çalışmalar Vatandaşlarla ve esnafla istişareler gerçekleştirilerek ilerliyor. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri esnafı ve vatandaşı mağdur etmemek adına çalışmalarını hassasiyetle sürdürüyor.  Çalışmaların kısa sürede sona ermesinin ardından Fethiye Caddesi yeni haliyle İzmitlilerin kullanımında olacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.