BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

MHP’de Kocaeli il yönetimine 9 yeni isim alındı

MHP’de Yunus Emre Kurt Başkanlığı’ndaki Kocaeli İl yönetimine 9 yeni isim alındı. 

11 Nisan 2022 17:01
MHP’de Kocaeli il yönetimine 9 yeni isim alındı

Bilindiği gibi Aydın Ünlü’nün görevden alınmasından sonra Kocaeli İl Başkanlığı’na Yunus Emre Kurt atanmıştı. Başkan Kurt yönetimini yeniledi ve bu işlem Genel Merkez tarafından da onandı.

Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır’da görevden alındı. Çakır’ın yerine önümüzdeki günlerde yeni bir başkan atanması bekleniyor.

Öte yandan Süleyman Gökbayrak, Atakan Tunç, Ferit Taşdemir, Fikri Kalaycıoğlu, Hatice Urgancı, İbrahim Çakıroğlu, Kamil Çavdar, Örsan Yücedağ ve Zafer Kılıç yeni yönetimde yer almadılar.

İŞTE YENİ YÖNETİM:

Yunus Emre Kurt (Başkan) Abdullah Bakar, Abdurrahman Kaya, Alparslan Lütfü Aktaş, Alper Mustafa Kocaoğlu, Cihan Ayten, Coşkun Kaya, Dursun Ali Furunci, Enes Emengen, Fatih Durmuş, Fatih Galyan, Filiz Kıymaz, Hüseyin Koşan, İlbey Büyüksökmen, İlhan Yaşar, Kamil Akın, Selami Koray Keskin, Mehmet Ali Boztaş, Melikşah Taşkın, Murat Nuri Demirbaş, Ögetay Bal, Özge Keçeci, Rahmi Ertürk, Ramazan Gür, Serdar Semih Türeyen, Tamer Dursun, Tuğrul Öztürk, Uğur Öcal, Ünsal Seziş, Vedat Akbulut, Yasin Dükmen, Yudum Kaşıkçı, Yusuf Yıldırım, Kutlay Yediel, Fehmi Aydın, Gürbüz Aslan, Cihan Sevinç ve Esat Muratoğlu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393